28 / 04 / 2024

Ağustos'tan beri zamlanmayan Hyundai Kona Elektrik'te yeni kampanya! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ağustos'tan beri zamlanmayan Hyundai Kona Elektrik'te yeni kampanya! 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hyundai, çok satan otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona'yı kapsayan Ekim kampanyası düzenledi! Kampanya kapsamında Hyundai Kona Elektrik'i şimdi alın2023'ün Mayıs ayında ödemeye başlayın! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...



Hyundai, en çok satan araçlarından biri olan Hyundai Kona elektrik için Ekim ayında bir kampanya başlattı! Hyundai Kona elektrikli otomobilinizi kampanyanın bir parçası olarak şimdi satın alın ve Mayıs 2023'ten itibaren ödeyin.

Hyundai Kona, şık ve zarif tasarımıyla diğer SUV'lar arasında bir numaralı SUV haline geldi. Hyundai Kona, 16 inçlik alüminyum jantlara, daha keskin gövde hatlarına, alt hava girişlerinin etrafında bir koruma plakasına ve daha bitmiş plastik çamurluk kapaklarına sahiptir. 

Hyundai Kona Elektrik'in keyfini hemen sürün ödemeye 2023 Şubat'ta başlayın! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Görünüşüyle ​​birçok kişinin ilgisini çeken Hyundai Kona, daha kaliteli ve daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlamak için ileri teknolojiye sahip gelişmiş bir sürücü sistemine sahip. Yükseltilmiş bir süspansiyon sistemi ve yeni aktarma organları ile Kona sürücüleri, her sürüşte daha yumuşak, daha kontrollü bir sürüş deneyimi bekleyebilirler.

Hyundai Kona, en yüksek kalite standartlarında üretilmiştir, 5 yıl veya 100.000 km (hangisi önce gelirse) seçeneği sunar ve Hyundai üreticisinin onarım sigortası kapsamındadır. Bu promosyon 31 Ekim 2022 tarihine kadar tüm Hyundai bayilerinde geçerlidir. Peki, Hyundai Kona Elektrik kaç TL? Hyundai Kona Elektrik fiyatları ne kadar? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön