28 / 04 / 2024

Athletic-O Towers ödemeleri!

Athletic-O Towers ödemeleri!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers ödemeleri hakkında bilgi haberimizin içerisinde bulunuyor. 32 ve 38 katlı olarak 2 blok halinde inşa edilen Athletic-O Towers projesi toplam 630 adet daireden meydana geliyor



Ahletic-O Towers projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yer alıyor. Ahletic-O Towers ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.


Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Athletic-O Towers projesi 2 kule halinde hayata geçiriliyor. Bloklar 32 ve 38 katlı olarak tasarlandı. Projede toplam 630 adet konut bulunuyor.


Bahçeşehir Athletic-O Tower projesinde teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde tasarlandı.


Ahletic-O Towers ödemeleri!

Ahletic-O Towers ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor.  Athletic-O Towers  satış fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Athletic-O Towers sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark bulunuyor.


Athletico Towers adres bilgileri: Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Athletic-O Towers telefon numarası: 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön