Ekonomi

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.Bu şartlardan biri de aidat ödemeleri olup bazen yüksek tutarda hesaba yansıyor

Nakdi ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir rol oynayan kredi kartı, kullanılması için bazı şartlar sunuluyor. Bu şartlardan biri de aidat ödemeleri olup bazen yüksek tutarda hesaba yansıyor. Akbank’ın gençlere özel olarak düzenlediği Akbank Axess Kampüs Modu kampanyasıyla artık aidat ödemeden kredi kartı kullanımı mümkün olacak. Akbank tarafından düzenlenen Akbank Axess Kampüs Modu kampanyası hakkında tüm merak edilen detaylar haberimizde…

Kampanyadan 18-26 yaş arası gençler yararlanacak

Akbank tarafından düzenlenen Akbank Axess Kampüs Modu kampanyası 18-26 yaş arasındaki gençleri kapsamaktadır. Ayrıca kampanyadan yararlanmak isteyen gençlerin üniversite öğrencisi olmaları da gerekmektedir.  Axess kartını tercih eden gençler, chip para biriktirme fırsatına sahip oluyorlar. Toplanan chip paralar alışverişlerde kullanılabiliyor. Üstelik kart için ilk yıl hiçbir kart aidatı talep edilmiyor.

 

Axess Juzdan ile çeşitli kampanyalardan yararlanma fırsatı

Akbank tarafından sunulan Axess Juzdan gençlere birçok avantajdan yararlanma fırsatını sunuyor. 18-26 yaşındaki üniversite öğrencilerine sunulan bu fırsatlar kampanya dahilinde olup yararlanmak için başvuru yapmak gerekmektedir. Bunun için ise öncelikle kredi kartı başvurusu yapılması zorunlu kılınmıştır. Başvurular mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden alınmakta olup kolay bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca şubelerden de başvuru yapma imkanı sunulmuştur. Kredi almak isteyen öğrencilerin 18 ve 26 yaşlarında olması şartlar arasında yer almaktadır.

Kredi kartı alan bireyler bu kampanya kapsamında yalnızca 1 yıl aidat ödemeyecek. Bir yıldan sonra ise aidat ödemelerinin yapılmaları gerekmektedir. Ayrıca yapılan alışverişler için belirli bir limit belirlenmiştir. Alışverişlerde belirlenen limitlerin üzerinde harcama yapmak ödemelerin faizlenmesine neden olmaktadır. Bu nedenle belirli limite kadar alışveriş yapmak önemlidir. Uzun süre ödenmediği durumlarda ise icra takip sürecinin başlatılacağı bildirilmiştir. Kampanyadan yararlanmak isteyen gençlerin daha detaylı bilgi edinebilmeleri için Akbank’ın resmi internet sitelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Bu bankalar seçim sonrası resmen ipleri kopardı! Garanti, Ziraat, Akbank, ING ve TEB tek tek duyurdu! Hemen bir bakın!

Akbank resmen açıkladı! Tatilsepeti'nde 3 bin lira iade fırsatı başladı! Tatile gidecekler dikkat! 

Akbank'tan son dakika müjdesi! Nakit ihtiyacı olana tek SMS ile 45 bin TL kredi!