02 / 10 / 2024

Aile bakanlığı 2431 personel alımı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak?

Aile bakanlığı 2431 personel alımı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvuruları ayrıntıları merak ediliyor. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar!




AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık yaptığı açıklamada, "Pek çok meslek gruplarında görevlendirilecek olan 2431 personeli büyük ailemize katacağız. Adaylar KPSS puan üstünlüğüne bağlı olmak kaydıyla, mülakatsız bir şekilde tercih ettiği pozisyonlara alınacak. Başvuru tarih aralığı 28 Nisan ile 8 Mayıs 2023 olarak belirlendi. Hayırlı olsun" diye konuştu.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu Cumhurbaşkanlığı Kariyer kapısı yani isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinde yapılacaktır.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU KADRO BİLGİSİ AÇIKLANDI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı kadro bilgisi de araştırılan konular arasındadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı kapsamında sosyal hizmet kuruluşlarında oluşan meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacı ile alımlar yapılacaktır. Bu alım kadroları da şu şekildedir;

Aile sosyal destek personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, fizyoterapist, avukat, hemşire, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, öğretmen, diğer sağlık personeli, büro personeli, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi, yurt yönetim personeli ve destek personeli bunun içinde engelli, yaşlı, çocuk bakımı pozisyonlarında görevlendirilmek üzere alımlar gerçekleştirilecektir.


Geri Dön