27 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...



Nusret Gökçe, Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta 6 ay önce açtığı ilk kahve işletmesi Kapicciiiinoo'nun 6 aylık gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin lirayı kimsesiz çocuklar için Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışlandı.

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Gökçe'nin Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta düzenlediği bağış töreninde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve ilgili kurumlardan gelen çocukları ağırladı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön