09 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...



Düzenlenen törende önce Nusr-Et Restoran'da yemek servisi yapıldı ve çocuklara hediyeler dağıtıldı. Ardından Kapicciiiinoo'da ikram gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Nusret Gökçe, çocuklar için bir projeye imza atmaya karar verdi. Bu projede Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteğinde olan 18-25 yaşlarındaki çocukların, Nusr-et Restoranları’nda, otellerinde, yurt dışı şubelerinde ya da yeni projelerinde çalışarak hem meslek öğrenebilecekleri hem de iş stresine düşmeden para kazanabilecekleri bir çalışma ortamı yaratılması planlanıyor.

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

Nusret Gökçe, 9 Ağustos 1983 tarihinde Erzurum'da madenci bir babanın ve ev hanımı bir annenin oğlu olarak dünyaya geldi. Nusret Gökçe’nin 4 kardeşi bulunuyor. Gökçe, iki yaşındayken ailesi ile birlikte Kocaeli’nin Darıca ilçesine taşındı ve okula burada başladı. 6’ıncı sınıfta okulunu ailevi sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalan Nusret Gökçe, bir kasabın yanında çırak olarak işe başladı. 2010 yılında Nusr-et Steakhouse ismini verdiği kendi markasını oluşturdu.

SALT BAE

Nusret Gökçe, Ocak 2017'deki sosyal medya platformlarında paylaştığı viral internet videoları sayesinde daha çok tanındı. Şöhreti, 7 Ocak 2017 tarihinde restoranının Twitter hesabında yayınlanan viral bir video olan "Osmanlı Bifteği" videosunun popüler olması ile birlikte geldi. Sosyal medya platformu Instagram'da 10 milyon kere görüntülendi ve hemen ardından kendine has tuz serpme yöntemi sayesinde "Salt Bae" ismiyle tüm dünyada tanınmaya başladı.

Aile Bakanlığı'ndan sonra destek sırası belediyelerde! O belediye su faturasında yüzde 50 indirim yaptı!Duyan inanmıyor!

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı müjdeyi az önce verdi! 86 belediyeye 6 bin personel alınacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön