19 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan 2600 TL ödeme müjdesi. Acil tıklayın siz de alın

Aile Bakanlığı'ndan 2600 TL ödeme müjdesi. Acil tıklayın siz de alın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemelerin türü ve miktarı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. O ödemelerden biri arasında 65 yaş üstü bakım aylığı yer alıyor. Peki bu bakım aylığı ne kadar ve ne zaman ödeniyor. Detaylar haberimizde...



ÜÇ AYDA BİR OLACAK ŞEKİLDE HESABA GEÇİYOR

Başvurusu onaylanan vatandaşların PTT aracılığıyla düzenli olarak ödeme alacağı belirtiliyor. Bu kapsamda üç ayda bir gerçekleşecek bu ödemeler, 2600 TL şeklinde olacak. Koşulları sağlayan vatandaşların ödeme avantajlarından faydalanabileceği belirtildi. Destek için başvuru tarihinin kaçırılmaması önemli. Ayrıca verilen bilgilerin de doğru olması gerekiyor. Doğru şekilde bilgilerin girilmesi sonrasında, sorunsuz şekilde ödemelerin gerçekleşeceği de belirtildi.

Ödemeler, 3 ayda bir şekilde eksiksiz olarak gerçekleşecek. PTT tarafından yapılan uyarılara göre başvuru sahibinin bilgilerin doğru ve eksiksiz olması oldukça büyük önem teşkil ediyor. 65 yaş üstünde olan ihtiyaç sahipleri ve herhangi bir yerden sosyal yardım almayanlar PTT’nin gerçekleştirmiş olduğu yardım kampanyasından faydalanabilir.


Geri Dön