05 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi. Herkes sevinecek

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi. Herkes sevinecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi. Bakanlık haziran ayı ödemeleri hakkında flaş haberi verdi.



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bakanlık'tan haziran ayına ilişkin büyük bir müjde de geldi. İşte detaylar... 

Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile sosyal yardım ödemeleri yapmayı sürdürüyor. Ülkemizdeki binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, bu yardımlardan faydalanmakta. Her kesim için farklı tarzda yardım ödemesi yapan Bakanlık, Haziran ayı için sosyal yardım ödemelerinin bir kısmını yatırmış bulunuyor. Buna göre sosyal yardımdan faydalanan kişilerin, hesaplarını kontrol etmesi isteniliyor.

Sosyal yardımlardan faydalanmakta olan kişiler, e – Devlet üzerinden de yardımların yatıp yatmadığını kontrol edebiliyorlar. Diğer yandan kişiler, Ziraat Bankası ya da PTT hesapları üzerinden de kontrol işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Buna göre Haziran ayı için para yatmasını bekleyen ihtiyaç sahipleri, bugün itibari ile kontrollerini yapabilir ve hesaplarına yatan parayı anında çekebilirler.


Geri Dön