04 / 07 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan her eve 2393 TL maaş bağlanacak! Tam bir yıl düzenli her ay alabilirsiniz!

Aile Bakanlığı'ndan her eve 2393 TL maaş bağlanacak! Tam bir yıl düzenli her ay alabilirsiniz!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere müjdeli bir haber verdi. Bakanlık, başvuru şartlarını açıklayarak, bu ailelere 12 ay boyunca ödeme yapılacağını duyurdu. İşte 2393 TL maaş almak için belirlenen detaylar...



Aile Bakanlığı ndan her eve 2393 TL maaş bağlanacak! Tam bir yıl düzenli her ay alabilirsiniz!

Aile destek yardımı başvuru süreci

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Aile Destek yardımı için başvuru yapacak kişilerin hane halkı kişi başı geliri asgari ücretin üçte birinden az olmalıdır. Başvuru yapmak isteyenler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına veya e-devlet üzerinden online olarak başvurularını tamamlayabilirler.

Aile Bakanlığı'nın yardım ödemeleri genellikle PTT aracılığıyla yapılıyor. Ödeme onayı alan kişiler, T.C. kimlik kartları ile birlikte PTT şubelerine giderek ödemelerini alabilirler. Ancak başvuru esnasında IBAN numarası veren kişiler, ödemelerini banka hesaplarına da alabilecekler.

Aile Bakanlığı 2.431 personel alımında adeta Nisan 2023 müjdesi geldi! Açıklanan bu başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 4.337 TL alacak! Mayıs ayında yatacak!

Evde bakım ayı nisan ayı ödemeleri hesaplara geçti mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön