21 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı’ndan müjdeli haberler üst üste geldi! 2023 gıda yardımı başvuruları başladı!

Aile Bakanlığı’ndan müjdeli haberler üst üste geldi! 2023 gıda yardımı başvuruları başladı!

Artan enflasyon oranları her geçen gün vatandaşın alım gücünü düşürürken Aile Bakanlığı’ndan güzel bir haber geldi. İşte detaylar...



İhtiyaç sahibi ailelerin temel gıdalara erişebilmesi için düzenlenen gıda yardımı 2023’te kapsamı genişletilerek devam ediyor.

Hayat pahalılığının arttığı son yıllarda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gıda yardımı gerçekleştiriliyor.

Düzenli bir şekilde yapılan bu yardımlardan yararlanmak için isteyen vatandaşlar başvuruda bulunarak tüm temel gıda ürünlerine kolayca erişebilir.

Aile Bakanlığı’ndan müjdeli haberler üst üste geldi! 2023 gıda yardımı başvuruları başladı!

GIDA YARDIMI 2023 YILINDA DA DEVAM EDECEK

Geçim sıkıntısı yaşadığı tespit edilen ailelere yönelik başlatılan gıda yardımı kampanyasından şu ana kadar on binlerce aile yararlandı.

Kamu kurumlarının sağladığı sosyal yardım kampanyalarına talep her geçen gün artarak devam ediyor. Temel gıda ürünlerine erişmekte zorlanan aileler gıda yardımı desteği alabilir.

Temel beslenme ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanan vatandaşlar, asgari yaşam koşullarını karşılamıyorsa bu kampanyaya katılabilir.

GIDA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Gıda yardımına başvurmak için çeşitli kurumlar aracılığıyla bizzat başvuruda bulunmak gerekiyor.

Kızılay, Vakıflar Genel Müdürlüğü, bağlı bulunduğunuz belediye, SANKO, veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları gibi birçok kurum ve vakfa başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu böylece ihtiyaç sahibi olduğunuzu ispatlamanız durumunda düzenli bir şekilde size de gıda yardımı yapılacak.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GIDA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan gıda yardımı başvurusundan yararlanarak erzak talebinde bulunabilirsiniz.

Başvuru için doğrudan www.vgm.gov.tr/faaliyetler/hayir-hizmetleri/yurt-ici-kuru-gida-yardimlari adresindeki formda istenen bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

Yapılan tüm başvurular özenle incelenerek karar veriliyor. Bu nedenle başvuru formunda gerçek dışı bilgi vermememiz gerekiyor.

Bunun yanında değerlendirmeye alınan başvurularda ise bizzat konut ziyaretleri yapılarak durum hakkında net bir karar veriliyor.

Lise mezunlarının sevinçten ağzı kulaklarına varacak! Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı! Süresi dolmadan başvurun!

İŞKUR’dan işsizlere müjde üstüne müjde! 40 ilde KPSS’siz personel alımı! Son başvuru tarihi bugün!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön