06 / 05 / 2024

Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor? Aile destek parası nereye yatıyor?

Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor? Aile destek parası nereye yatıyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyacı olan vatandaşlara belli bir ödeme tablosu çıkarmıştır. Bu destek ödemeleri bazı şartlara bağlıdır. İşte Aile destek ödemelerine dair araştırılanlar!



AİLE DESTEK ÖDEMELERİ ARALIK AYININ KAÇINDA YATIYOR?

Geçtiğimiz ay, ödemeler 8 Kasım'da hesaplara geçmişti. Bu nedenle Aile Destek Paketi ödemelerinin Aralık ayının ilk iki haftasında yapılacağı düşünülüyor. 2022 Aralık ayı için Aile Destek Paketi ödemelerinin tarihleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ AYIN KAÇINDA YATIYOR? AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Aile destek ödemeleri 850 ile 1.250-TL arasında değişen tutarlar şeklinde verilmektedir. Bu tutarlar en fazla 12 ay süre ile Aile Destek Programı ödemesi yapılır. Aile destek ödemeleri 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı olduğu belirtilmiştir aynı şekilde bu dönemin ödemesini takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı son bulacaktır.

AİLE DESTEK PARASI YATTĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Aile destek parasının yatıp yatmadığı ilgili haneler tarafından araştırılmaktadır. Aile Destek Paketi ödemeleri PTT şubelerinden yapılacaktır ve e-Devlet üzerinden paranızın yatıp yatmadığını görebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çiftçilere müjdeli haber! Destekler de artışa gidildi! İşte detaylar!

Evde bakım maaşı alanlara müjde! Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? 3 Aralık 2022 evde bakım aylığı yatan iller!

TOKİ duyurdu! KDV’den muaf tutulacak! Tek başvuru yetiyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön