07 / 05 / 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı: İhtiyaç sahiplerine 183 milyon TL kaynak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı: İhtiyaç sahiplerine 183 milyon TL kaynak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahiplerine yardım için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kurban bayramından önce sağladıkları sosyal yardımlara ilişkin açıklamasında, ''Bayram öncesi sosyal yardımlara 183 milyon TL kaynak aktardık.'' dedi.

A Haber'de yer alan habere göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıflarına 183 milyon lira aktardıklarını belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı: İhtiyaç sahiplerine 183 milyon TL kaynak! 

''TEMEL GIDA İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASINA YÖNELİK 183 MİLYON TL AKTARDIK''

Bakan Derya Yanık, yaptığı yazılı açıklamasında, SYD Vakıfları tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması adına sene boyunca ayni ve nakdi destek yaptıklarını belirtti. Derya Yanık, "Kurban Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik 183 milyon TL aktardık" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, sosyal yardımlarda kullanılacak kaynağın Kurban Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için gereken çalışmaların yapıldığına değinerek, "Aktardığımız 183 milyon TL'nin ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştırılması için SYD Vakıflarımız titiz bir çalışma yürütüyor. Sahada ihtiyaç sahiplerine desteklerin ulaştırılması için büyük özveriyle çalışan 1003 SYD Vakfımızdaki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Derya Yanık, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere destek olabilmek için Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin titizlikle belirlendiğini kaydetti.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıkladı: 6 milyon ihtiyaç sahibine destek verildi!

 

 

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön