29 / 04 / 2024

Airbnb depremzedelere ücretsiz konaklama sağlayacak!

Airbnb depremzedelere ücretsiz konaklama sağlayacak!

Kahramanmaraş depreminden Türkiye ve Suriye'de milyonlarca insan etkilendi, yüz binlerce insan evsiz kaldı. Dünyanın dört bir yanında konaklama hizmeti veren Airbnb, yaşayacak yer ihtiyacı olan depremzedelere ücretsiz geçici barınma sağlayacağını duyurdu.



6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04:17'de Kahramanmaraş'ta 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkezi Pazarçuk ilçesinde olan depremde şimdiye kadar 46 bin 821 kişi öldü, 108 bin 68 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen depremin ardından saat 13.25'te meydana gelen artçı sarsıntıya Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha eklendi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  (AFAD), 216 bin 347 afetzedenin depremden etkilenen illerden diğer illere tahliye edildiğini bildirdi.

 Airbnb depremzedelere ücretsiz konaklama sağlayacak!

Airbnb'den depremzedelere ücretsiz konaklama sağlayacak!..İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön