28 / 04 / 2024

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Cep telefonu ve kulaklık vazgeçilmez iki ürün. Yeiden yetmişe herkesin kulaklılla mzik idnlediği dönemde Apple firmasına ait Airpodslar rağbet görüyor. Peki Uygun fiyatlı olması beklenen AirPods Lite neler sunacak?



 AirPods, Apple tarafından üretilen ve Bluetooth teknolojisi kullanılarak çalışan kablosuz kulaklık ürünüdür.
 AirPods, iPhone, iPad ve iPod touch gibi cihazlarla çalışmak üzere tasarlandı, ancak diğer Bluetooth cihazları da destekleyebilir.  AirPods, ses kalitesi ve ağızdan konuşma özelliği ile ünlüdür ve bu özellikler sayesinde telefon görüşmelerinde, sesli komutlar veya sesli asistanlar kullanımında rahatça kullanılabilir. AirPods, ayrıca Apple tarafından geliştirilen "W1" adlı özel bir chip sayesinde cihazlar arasında otomatik olarak bağlantı
 kurabilir ve bu özelliği sayesinde cihazlar arasında geçiş yaparken özel bir işlem yapmanıza gerek kalmaz.

Teknoloji devi Apple, kulaklık sektöründeki hacmini genişletmek istiyor. Ortaya çıkan son iddialar, şirketin çok daha makul fiyatlı bir AirPods üzerinde durduğunu gösterdi. AirPods Lite olarak isimlendirilmesi beklenen yeni kulaklık, diğer markaların ücretleriyle rekabet edecek.

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Ucuz AirPods Lite neler sunacak?

Bir süre önce peyda olan iddialar Apple’ın fiyatlandırmada yeni bir yol izleyeceğini göstermişti. iPhone 14 Plus’ın satışlarından memnun kalmayan Apple’ın yelpazesindeki diğer modellere de el atacağı söylnetiler arasında. AirPods ve AirPods Pro’ya ek olarak yeni ve çok daha ucuz AirPods Lite üretmeye başlandı. Teknoloji analisti Jeff Pu aracılığı ile paylaşılan bilgilere göre, yeni kablosuz kulaklığın adı henüz tespit edilmedi. Fakat projenin şirket içerisinde “AirPods Lite” olarak isimlendirildiğini söyledi. Yine de Apple’ın bu model adını kullanması olası görünmüyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön