11 / 05 / 2024

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Cep telefonu ve kulaklık vazgeçilmez iki ürün. Yeiden yetmişe herkesin kulaklılla mzik idnlediği dönemde Apple firmasına ait Airpodslar rağbet görüyor. Peki Uygun fiyatlı olması beklenen AirPods Lite neler sunacak?



Uygun fiyatlı AirPods hakkında şimdilik detayların belli olmadığını söyleyelim. Diğer markalar ile rekabet etmesi için dizayn edilmiş olsa da, Apple’ın kalite  standartlarından ödün vermeyecek. AirPods 2. nesil 3 bin TL’lik fiyatıyla Apple’ın en uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı.

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Pu, yeni kulaklığa ilave olarak Apple Watch hakkında da ilginç bilgiler paylaştı. Apple Watch Ultra‘nın micro-LED ekrana sahip olacağını iddia etti. Aynı zamanda boyutların da büyüyeceğini ifade ederek 2,1 inçlik bir ekrana işaret etti. Apple Watch Ultra’nın yeni mikro LED ekran panelleri ile mevcut nesilden çok daha yüksek bir parlaklık sunması bekleniyor. Yeni akıllı saat ve kulaklığın 2024’te pazara sunulması bekleniyor.

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Oyun tutkunlarına müjde! Stalker 2'nin fiyatı açıklandı

İstanbul Sanayi Odası açıkladı! Aralıkta 48,1’e yükseldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön