21 / 05 / 2024

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

Milyonların sonucunu beklediği EYT ile ilgili son gelişmelerin vatandaşlar ile paylaşılması devam ediyor. AK Parti iktidarı ise konu ile alakalı olarak hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son durumu paylaşıyor. İşte detaylar…



FORMÜL ORTAYA ÇIKTI

Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin, EYT ile ilgili olarak kulislerde konuşulan formülü konu aldı. Şahin, konuşmasında şu şekilde konuştu:

"Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT’de artık sona doğru gelinmek üzere. Dün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in açıklaması tüm dikkat çekti. Bunlardan ilki EYT ile ilgili. Masada tek formül olduğunu açıkladı Bakan Bilgin.

TEK FORMÜL NE?

Kulislerde konuşulan ise erkeklerde dokuz bin gün, kadınlarda ise yedi bin 200 gün yani 25 yıl ve 20 yılı tamamlayanlar 8 Eylül 1999 tarihi öncesi işe girmiş ise emekli edilecekler. Bu kapsamda Türkiye’de 1 milyon kişinin olduğu söyleniyor ve her yıl 450 bin kişi emekli oluyor. 2023 yılından düzenlemenin hayata geçmesi ile birlikte o yıl Türkiye'de 1. 5 milyon kişi emekli olmuş olacak. Kuvvet ile birlikte bakanın masada var olduğunu belirttiği formül buymuş gibi duruyor. Tabi başka formüller de gündemde olabilir. Çalışmaya son şekil verildikten sonra Cumhurbaşkanlığı onayına sunulacak ve oradan çıkmış olan nihai sonuç TBMM gündeminde olacak.

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

17 dakikada % 100 şarj edilebilen Xiaomi Mi 11T Pro'ya 7 bin 500 lira dev indirim! 30 Ağustos 2022 fiyat listesi

Doların o rakam olmasına 1 gün kaldı! Doların kokusunu bilen Selçuk Geçer bu defa bombayı patlattı

Araba fiyatlarında görülmemiş indirim! Formül işe yaradı! Bu haber okunmadan araba alınmaz

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön