30 / 04 / 2024

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

Milyonların sonucunu beklediği EYT ile ilgili son gelişmelerin vatandaşlar ile paylaşılması devam ediyor. AK Parti iktidarı ise konu ile alakalı olarak hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son durumu paylaşıyor. İşte detaylar…



Milyonlarca insanın son gelişmeleri büyük bir heyecan içinde beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) arama motorlarında en çok aranan konular arasında bulunuyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da şartların neler olacağı ve hangi kişileri kapayacağı ile ilgili detaylar son derece merak konusu. Peki, EYT devreye girecek mi ve aynı zamanda kriterler neler?

EYT İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konu ile alakalı olarak önemli açıklamalarda bulundu. Nebati, konu ile alakalı olarak,"Kılıçdaroğlu, bizim panik ile yaptığımız hiçbir işimiz bulunmuyor, yalnız sizlerin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz’dan bu güne Adalet Bakanlığı'mızla birlikte dar gelirli olan vatandaşlarımıza yönelik devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten gündeminde. Sizlerin de çok iyi bildiğiniz gibi EYT ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili olan bakanlıklarımız ile koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam etmekte. Anlaşıldığı üzere bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin" ifadelerini kullandı.

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön