03 / 05 / 2024

Akaryakıt alacaklar hemen depoyu doldursun! Motorine kallavi zam geliyor!

Akaryakıt alacaklar hemen depoyu doldursun! Motorine kallavi zam geliyor!

Akaryakıt alacaklar merakla benzine ve motorine yeni zam mı geliyor? şeklinde sorular sormaya başladı. Peki akaryakıta zam mı gelecek? İşte detaylar!



Suudi Arabistan, Temmuz ayından başlayacak şekilde günlük 1 milyon varil ek petrol üretim kesintisine gideceğini duyurmuştu. Suudi Arabistan liderliğindeki 13 üyeli OPEC ile Rusya başkanlığında OPEC dışı petrol üreticisi 10 ülkenin enerji ve petrol bakanlarının Avusturya'nın başkenti olan Viyana'da piyasa şartlarını değerlendirmek üzere buluştular.

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Abdulaziz bin Selman, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, taraflar arasında varılan "emsalsiz" anlaşma ile pazarın daha adil, görünür ve şeffaf olacağını dile getirdi. Temmuz ayında gönüllü olarak günlük 1 milyon varil ilave üretim kesintisinin yaşanacağı bilgisini veren Bin Selman, ek kesinti kararının duruma göre uzatılabileceğini de sözlerine ekledi.

Akaryakıt alacaklar hemen depoyu doldursun! Motorine kallavi zam geliyor!

Peki “Brent petrol yükseldi mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? Benzine ve motorine yeni zam yapılacak mı?” İşte haberin ayrıntıları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön