17 / 05 / 2024

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!

Akaryakıt fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi olan otomobil sahiplerinin bayılacakları bir kampanya başladı. Paraf Kart para kampanyasına katılanlara 60 TL parası iade edilecek. Peki akaryakıt para iadesi kampanyasına nasıl katılacaksınız? Para iadesini nasıl alacaksınız? İşte adım adım detaylar…



Paraf Kredi Kartı ile Opet ve Sunpet'te 60 Türk Lirası ParafPara kazanma imkanı için Opet ve Sunpet akaryakıt istasyonlarına gelerek, 15 Şubat 2023 tarihine kadar 4 adet 250 lira ve üzeri harcama yapmak yeterli olacak.

Kampanya, 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olurken,  kampanyaya paraf mobil uygulamasını kullanarak veya SMS  ile Turkcell, Vodafone, TürkTelekom, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait telefon numaranızla katılmanız mümkün olacak.

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!

KARTA NE ZAMAN YÜKLENECEK?

Ödemelerin yapılması içinse, alışverişinizde Paraf POS sistemi kullanılması şartı aranıyor. Kazanılan ParafPara miktarının karta yüklemesi ise işlem yaptığınız karta yüklenecek.  

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!

Bu miktar, yine Opet ve Sunpet’in akaryakıt istasyonlarında kullanılabilecek. Kazanılan ParafPara'nın kullanılmaması halinde, 16 Mart 2023 tarihinde geri alınacak. Ticari kartlarla alışveriş yapılacaksa, bu kart için kampanyaya da yalnızca asıl kart sahibi katılabilecek.

KİMLER KATILABİLİR?

Öte yandan, kampanyaya katılmak için kredi kartının banka sistemine kayıtlı olan müşteri numarasına, kayıtlı cep telefonundan SMS göndermek gerekiyor.  Aynı gün içinde gerçekleştirilen 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olurken, Paraf, Paraf Genç, Parafly, Parafree, Paraf Premium, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Kadın, Paraf Üreten Kadın kredi kartları sahibi olanlar da kampanyaya katılabilecek.

HalkCard, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak gerçekleşen işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

İlk emekli maaşınız yattı mı? kaç TL maaş alacaksınız? İşte emekli maaşı sorgulama adımları!

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!

Emekliye o bankadan 7 bin TL! Geri ödemesi aylık 213 TL!


Geri Dön