04 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına önce okkalı zam geldi

Akaryakıt fiyatlarına önce okkalı zam geldi

Benzin ve motorine indirim ve zam haberleri peş peş geliyor. Geçtiğimiz gün benzin ve motorine indirim gelmişti. Ancak araç sahiplerinin sevinci kısa süreli oldu. Benzin ve motorin fiyatlarına dev zam gelecek.



Petrol fiyatları ve dolar kurunda yaşanan değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarına çifte indirim gelmişti. Ancak indirim sevinci kısa sürdü. Benzin ve motorine okkalı zam bekleniyor.

ÇİFTE İNDİRİM UYGULANMIŞTI

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş indirim gelmişti. Petroldeki düşüş nedeniyle sürücüler tarafından indirim beklentisi oluşmuş oldu. Bu beklenti gerçekleşti ve benzinin litre fiyatına geçtiğimiz günlerde 1 lira 51 kuruşluk indirim gelmişti. Bu indirim sonrasında benzin 19 liranın altına düştü. Motorinin fiyatı ise 25 liranın altına düştü. Gelen indirim pompaya yansırken bir de kötü haber gelmiş oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön