03 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş yaşandı

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük düşüş yaşandı

Güncel akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından takip edilmekte. Geçtiğimiz hafta Brent petrol fiyatının 90 doların altına düşmesiyle indirim beklentisi oluştu. Ancak benzin ve motorine indirim geleceği öne sürüldü.



BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELECEK Mİ?
Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Milyonlarca araç sahibi 'Benzin ve motorine indirim gelecek mi?' sorusunu sorgulamaya başladı. Ancak sektör kaynaklarından benzin ve motorin fiyatları için indirim haberi gelmedi.

MOTORİNE İNDİRİM GELMİŞTİ
Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorinde indirim beklentisi oluşturdu. Sektör temsilcileri, motorine gelen 1.76 kuruş indirimin 20 Eylül 2022 Salı gününden itibaren geçerli olduğunu belirtti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön