20 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında güncel rakamlar! Benzine indirim mi geldi? 19 Temmuz benzin fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında güncel rakamlar! Benzine indirim mi geldi? 19 Temmuz benzin fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son hareketlilik sürücüler tarafından araştırılıyor. İşte akaryakıt fiyatlarına dair detaylar!



AKARYAKIT FİYATLARINA İNDİRİM Mİ GELDİ?

Akaryakıt fiyatlarına indirim uygulandı. Brent petrolün düşmesinin sonra ülkemizdeki akaryakıt fiyatları da bu durumdan etkilendi. Bu gece yarısından başlayarak geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 96 kuruş indirim gelecek. İşte merak edilen akaryakıt fiyatlarındaki güncel rakamlar…

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalar ile birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakın takibe aldı. Son zamanlarda gelen zam haberleri ile araç sahiplerinin keyfini bir hayli kaçırmıştı.  Benzine bu kez büyük bir indirim geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 96 kuruşluk indirim uygulanacak.

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

İndirimden sonra benzinin litresi İstanbul'da 23 lira 66 kuruştan 22 lira 70 kuruşa düştü. Benzinin litresi  Ankara  ve İzmir'de 23 lira 78 kuruştan 22 lira 82 kuruşa düştü.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIR?

Akaryakıt fiyatları, ülkemizde de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler göz önüne alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma neticesinde dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasından sonra, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşılmayacağı bilgisi verildi.

19 TEMMUZ SALI BENZİN FİYATLARI!

Bir yandan brent petrol fiyatlarındaki değişimler diğer yandan dövizdeki yaşanan dalgalanmalar benzin ve motorin fiyatlarını da etkiledi. 19 Temmuz 2022'den itibaren 96 kuruş indirim beklenmektedir. Bu indirim ile benzin fiyatı 23 lira seviyesinin altına gerileyecek. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23.66 TL’den 22.70 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 23.78 TL’den 22.82 TL’ye inecek.

Analistler altının 5 ay sonraki halini açıkladı! İşte detaylar!

Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar? Yapı Kredi promosyon kaç yılda bir yapılır?

QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar? QNB Finansbank promosyon kaç yılda bir yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön