05 / 05 / 2024

Akaryakıt harcamalarınızdan korkmayın! Vakıfbank destek çıkıyor! Vakıfbank’tan dev kampanya!

Akaryakıt harcamalarınızdan korkmayın! Vakıfbank destek çıkıyor! Vakıfbank’tan dev kampanya!

Vakıfbank birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de akaryakıt harcamalarında yaptığı kampanyadır. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte akaryakıt kampanyasına dair detaylar!



VAKIFBANK AKARYAKIT KAMPANYASI

Vakıfbank müşterisi iseniz akaryakıt harcamalarını düşünmeyin.! 4 adet 350 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 50 TL Worldpuan!

VAKIFBANK AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI NEDİR?

  • VakıfBank Worldcard ile 1 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ayrıca tek seferde yapacağınız 4 adet 350 TL ve üzeri alışverişe 50 TL Worldpuan hediye ediliyor.
  • Kampanya müşteri bazında olmaktadır. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmektedir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanma şansını yakalar.
  • Aynı gün ve tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanyaya yalnızca VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak kolaylıkla katılım sağlayabilirsiniz.
  • Vakıfabank’ın bu kampanyasına BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil edilmemektedir.
  • Kampanya içerisinde kazanılan Worldpuan'lar 7 Kasım 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir hale gelecektir. Bunun yanı sıra bu Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Kasım 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Kasım 2022 tarihinde geri alınacaktır.
  • Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL olarak belirlenmiştir.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön