Ekonomi

Akaryakıta bir zam daha yolda! Rekor kırmaya hazırlanıyor!

Benzin ve motorin fiyatları ile yakından ilişkili olan Brent Petrol fiyatları yeni haftaya rekorla başladı. Varil petrol 88 doları aştı. Sene başından bu yana benzin ve motorin 3 kat açık, 4 kat gizli arttı

Dolar kurundaki artış, akaryakıt fiyatlarında da artışları beraberinde getirdi. Sene başından bu yana benzin ve motorin 3 kat açık, 4 kat gizli arttı. Son zamlarla birlikte benzinin litresi 14 TL'ye ve motorinin litresi 14 kuruşa, motorinin litresi ise 14 TL ve 36 kuruşa çıktı. LPG ise benzin ve dizelin altında kalmadı.

 

 

Günboyu Gazetesi'nde yer alan habere göre; 11 Ocak'ta LPG 29 kuruş artarak 9,36 TL'ye yükseldi. Akaryakıt fiyatlarındaki artışlarda Brent Petrol fiyatlarındaki artış etkili oldu. Ulusal gazetede yer alan habere göre rekor kıran brent petrol fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı.

 

 

Brent petrolün varil fiyatı 88 doları aştı. Brent Petrol geçen haftayı 85 dolardan kapattı. Omikron varyantı etkisini kaybettikten sonra artan talep ve artan yatırımcı ilgisi ile petrol fiyatları yükselmeye başladı. Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme olasılığı ve ABD'nin parasal sıkılaştırma politikası da bu artışı desteklemektedir. Amerikan Batı Teksas (WTI) petrolünün varil fiyatı 86 dolara yaklaştı.

Düğmeye basıldı! Akaryakıt ve otogaza 40 lira indirim!

Benzin ve motorine gizli zam! Dağıtım şirketleri durmuyor!

Altın fiyatlarında şok iddia! İkinci çöküş geliyor!

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

Bitcoin 6 ayın en düşük seviyesinde!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?