Ekonomi

Akaryakıta bugün indirim var mı? Akaryakıt indirimi bu gece mi? 2 Eylül Cuma güncel akaryakıt fiyatları

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren indirim gelmesi bekleniyor. Peki 2 Eylül Cuma günü benzin ve motorine indirim var mı? Benzin motorine gelen son indirimler. Benzin ve motorin indirimi bu gece mi? Sorularının cevabı haberimizde...Geçen günlerde açıklanan benzin ve motorine indirim beklentisi haberinden sonra vatandaşlar bugün akaryakıta indirim olup olmadığını merak ediyor

Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurunda ki gelişmeler akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Geçen günlerde açıklanan benzin ve motorine indirim beklentisi haberinden sonra vatandaşlar bugün akaryakıta indirim olup olmadığını merak ediyor. Peki 2 Eylül Cuma günü benzin ve motorine indirim var mı? Benzin motorine gelen son indirimler. Benzin ve motorin indirimi bu gece mi? Sorularının cevabı haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde benzine indirim gelmiş ancak motorin fiyatları değişmemişti. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren indirim gelmesi bekleniyor. Yapılan son açıklamalara göre benzin ve motorine gelen indirim 3 Eylül cumartesi gece yarısı pompaya yansıyacak.

Peki illerde güncel mazot ve benzin fiyatları ne durumda?

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre 3 Eylül Cumartesi gece yarısından geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,51 lira, motorin grubunda 2,41 lira indirim bekleniyor.

BENZİNE İNDİRİM GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde brent petrol fiyatında yaşanan düşüşle beraber araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir gelişme yaşanmış ve benzin fiyatlarına 30 Ağustos Salı günü 1 lira indirim yapılmıştı.

MOTORİN İSE ZAMLI SEYREDİYORDU

25 Ağustos Perşembe günü 95 kuruş zamlanan motorin fiyatlarına 87 kuruş daha zam yapılmıştı.

BENZİNİN LİTRE FİYATI 20 TL'YE KADAR İNDİ

İstanbul'da ortalama olarak 21,15 TL'den satılan benzinin litre fiyatı uygulanacak son akaryakıt indiriminin ardından 20 liraya kadar geriledi.

Bakandan dikkat çeken açıklama! Elektrik ve doğal gaz zammı...

Altında kritik seviye açıklandı! Bu rakamı görürse….

Rakam belli oldu! Yeni yılda emekli maaşları ne kadar olacak? Emekli maaşı Ocak ayı hesaplaması…