28 / 05 / 2024

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

Akaryakıt fiyatları ile ilgili zam haberleri üst üste gelmeye devam ediyor. Benzin ve motorine gelen zamlardan sonra bir de istasyonların yaptığı gizli zamlar ortaya çıktı...



Katkılı benzin ve motorinin satış fiyatı, normallerine göre fiyatı 2’şer kuruş daha pahalı. Geçen hafta da benzin ve motorine 3’er kuruş “gizli” zam yapılmıştı. Bununla ilgili çeşitli kaynaklardan korkutucu rakamlar ortaya çıktı.

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

İnternethabercom'da yer alan habere göre; çeşitli kaynaklar, Ocak ayında  benzin ve motorin fiyatlarına gelen üst üste zamların açıklanmasından önce, 2 ya da 3’er kuruş artırıldığını belirterek, “Bu yolla akaryakıt dağıtım ve bayi kar marjlarının artırılması hedefleniyor. Bu artışların izleyen günlerde de devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Araç sahipleri bu haberi bekliyordu! Akaryakıt fiyatlarına dev indirim yolda!

Akaryakıtta şok kampanya! Gördüklerinize inanamayacaksınız! Anında 500 lira hediye!

Benzine yeni zam geldi! Zamdan sonra benzin ve motorin fiyatları ne oldu?

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön