29 / 04 / 2024

Akaryakıtta şok kampanya! Gördüklerinize inanamayacaksınız! Anında 500 lira hediye!

Akaryakıtta şok kampanya! Gördüklerinize inanamayacaksınız! Anında 500 lira hediye!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Araç sahipleri zamlar karşısında çaresiz kalırken, bankalar zamları fırsata çevirdi. ING Bank akaryakıt kampanyasını açıkladı...



Benzin, motorin ve LPG'deki zamlar bankalar için fırsat oldu. ING Bank akaryakıt kampanyasını açıkladı. ING Bank tarafından yapılan açıklamada, kampanyaya katılan araç sahiplerine 500 liralık akaryakıt alışverişi hediye edilecek. Bankadan yapılan açıklamada, ING Kredi Kartı ve Petrol Ofisi mobil ödemesi ile 12 ay boyunca her ay 500 lira akaryakıt satın alma sözü veren vatandaşlara anında 500 lira hediye kazanacağı belirtildi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen yüzbinlerce araç sahibi kampanyanın koşullarını araştırmaya başladı. ING Bank kampanyanın koşullarını şöyle açıkladı:

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön