14 / 05 / 2024

akaryakıt kampanyaları

akaryakıt kampanyaları

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Araç sahipleri zamlar karşısında çaresiz kalırken, bankalar zamları fırsata çevirdi. ING Bank akaryakıt kampanyasını açıkladı...

Akaryakıt ve LPG’de yeri göğü inletecek karar! Tarihler resmen açıklandı! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Son dönemlerde benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar nedeniyle fiyatlar fahiş noktalara ulaşmıştı. Zamların ardından gelen indirimler araç sahiplerini tatmin etmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Yapı Kredi ise bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.

Benzin ve motorinde yılın müjdesi! Akaryakıt alacakların başına talih kuşu kondu!

Akaryakıta son dönemlerde gelen zamların ardından benzin ve motorin fiyatı 38 TL’ye dayandı. Bu nedenle akaryakıt alamaz hale gelen araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında bulurken İş Bankası’ndan bu kapsamda güzel bir haber geldi.

VakıfBank’lılar gönüllerince akaryakıt harcaması yapıyor! İşte VakıfBank’tan dev kampanya!

VakıfBank’lı olanlar kazanmaya devam ediyor. VakıfBank, müşterilerine özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. VakıfBank müşterileri akaryakıt harcamalarında kazanıyor. İşte detaylar!

Akaryakıt harcamalarınızdan korkmayın! Vakıfbank destek çıkıyor! Vakıfbank’tan dev kampanya!

Vakıfbank birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de akaryakıt harcamalarında yaptığı kampanyadır. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte akaryakıt kampanyasına dair detaylar!

Araba sahiplerine güzel haber! Akaryakıt alımlarında 500 lira hediye!

Akaryakıt fiyatlarına son zamanlarda gelen zamlardan sonra otomobil sahipleri arabalarını kullanamaz hale geldi. Yakıt alımlarında zorlanan vatandaşlar için çeşitli kampanyalar duyulmaya başladı. İşte o kampanyalar...

Düğmeye basıldı! Akaryakıt ve otogaza 40 lira indirim!

Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG'ye yapılan zamlardan sonra otomobil sahipleri indirimli akaryakıt ve otogaz satan istasyonları araştırırken bunun ardından otogaz ve akaryakıt fiyatları için kampanyalar da sorgulanıyor.

Elmalı Gündoğan'da 100 bin TL'ye 1 yıllık kiralık akaryakıt istasyonu!

Elmalı Belediye Başkanlığı Gündoğan Mahallesi 'ndeki otogarda yer alan akaryakıt istasyonunu 17 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 1 yıllık bedeli 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Tortum Gölü'nden akaryakıt üretilecek!

Tortum Gölü'n den akaryakıt üretilecek. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından yapılan çalışma kapsamında, Tortum Gölü' nden toplanarak, laboratuvar ortamında çoğaltılan mikroalglerden biyodizel elde edilecek.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

akaryakıt kampanyaları Haberi

akaryakıt kampanyaları

Benzin, motorin ve LPG'deki zamlar bankalar için fırsat oldu. ING Bank akaryakıt kampanyasını açıkladı. ING Bank tarafından yapılan açıklamada, kampanyaya katılan araç sahiplerine 500 liralık akaryakıt alışverişi hediye edilecek. Bankadan yapılan açıklamada, ING Kredi Kartı ve Petrol Ofisi mobil ödemesi ile 12 ay boyunca her ay 500 lira akaryakıt satın alma sözü veren vatandaşlara anında 500 lira hediye kazanacağı belirtildi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen yüzbinlerce araç sahibi kampanyanın koşullarını araştırmaya başladı. ING Bank kampanyanın koşullarını şöyle açıkladı:

 

Egehabercom'da yer alan habere göre ING Bank Kampanya Koşulları:

Kampanyaya katılım ile dahil olunur. ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşterilerimiz, ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım yapabilir. Katılım yapıldığı takdirde aşağıda yer alan koşullar kabul edilmiş sayılır. Bir kampanya dönemi 12 aydır. Kampanyaya katılım yaptığınız ilk ay harcama sözünü yerine getirmeniz durumunda...