02 / 05 / 2024

Düğmeye basıldı! Akaryakıt ve otogaza 40 lira indirim!

Düğmeye basıldı! Akaryakıt ve otogaza 40 lira indirim!

Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG'ye yapılan zamlardan sonra otomobil sahipleri indirimli akaryakıt ve otogaz satan istasyonları araştırırken bunun ardından otogaz ve akaryakıt fiyatları için kampanyalar da sorgulanıyor.



Bilindiği gibi dolar kurundaki dengesiz hareketlilik ve petrol fiyatlarındaki değişim kapsamında benzin, motorin ve LPG fiyatları çok yükseldi. Bu zammın ardından araç sahipleri indirimli akaryakıt ve otogaz satan istasyonları araştırıyor, ardından akaryakıt ve akaryakıt fiyatlarına yönelik kampanyalar da sorgulanıyor.

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; İş Bankası tarafından kart sahiplerine kampanya duyurusu yapılırken, maksimum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 150 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına 40 TL MaxiPuan'ın yükleneceği bildirildi. Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından akaryakıt alımları. 50 lira değerindeki bu hediye, bir sonraki alışverişte akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde indirim olarak kullanılabilir.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön