29 / 04 / 2024

Akaryakıta indirim mi geliyor! Düşüş başladı! Opet, PO, BP, Total, Shell 16 Ekim fiyat listesi

Akaryakıta indirim mi geliyor! Düşüş başladı! Opet, PO, BP, Total, Shell 16 Ekim fiyat listesi

Milyonlarca araç kullanıcısı son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarının kaç TL olduğunu bir hayli merak ediyor. Motorine dün bir zam daha geldi. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç Türk lirası oldu? İşte akaryakıt fiyatları…



Akaryakıt fiyatlarına yapılmış olan zamlar dur durak bilmiyor. Brent petrol, fiyatında geçtiğimiz günlerde yaşamış olduğu sert artışın ardından düşüş yaşamıştı. Brent petroldeki dalgalı seyrin ardından ise geçtiğimiz hafta gerçekleşen dört zamdan sonra motorine bir kez indirim yapıldı.

Son olarak 15 Ekim 2022 Cumartesi günü itibarıyla geçerli olacak şekilde motorine 99 kuruş zam gerçekleşti. 

Milyonlarca sürücü ise son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarının kaç Türk Lirası olduğunu merak ediyor. 

BRENT PETROL UMUT YARATTI

OPEC'in petrol üretimini düşürme kararı sonrası uluslararası piyasalarda yükseliş halini alan brent petrol, haftanın son iş gününde yüzde 3,11 düşüş ile birlikte kapattı. Yaşanan düşüş bu düşüş de mazot, yani motorin ve benzin fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirmiş oldu. Peki, önümüzdeki günlerde motorine ve benzine indirim yapılacak mı, motorin ve indirime zam gelecek mi?

Peki son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Akaryakıt fiyatlarında ise son durum ne? İşte Opet, PO, BP, Total ve Shell güncel 16 Ekim 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta indirim mi geliyor! Düşüş başladı! Opet, PO, BP, Total, Shell 16 Ekim fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön