06 / 05 / 2024

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?

Ekonomist Oğuz Demir, akaryakıt fiyatlarına 1 liralık yeni zam yapılacağını ve bu artışın döviz kurundan ya da petrol fiyatlarındaki artıştan kaynaklanmadığını belirterek, artışın istasyonlara verilecek komisyon artışından kaynaklanacağını açıkladı.



Ekonomist Oğuz Demir, akaryakıta beklenen 1 liralık yeni zammın döviz kurundan veya petrol fiyatlarındaki artışlardan kaynaklanmadığını belirterek, zammın istasyonlara verilecek komisyonların artırılmasından kaynaklanacağını açıkladı. Demir, "Şunu çok iyi biliyoruz ki hükümet sermayenin zarar görmesini göze almıyor. Artışlar yine vatandaşın cebine yansıyacak" dedi.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye, 2022 yılının ilk saatlerinden bu yana, zam haberleri almaya devam ediyor. Son olarak, Ekonomist Oğuz Demir akaryakıt fiyatlarında şubat ayının sonuna doğru 1 liralık artış olacağını öngördü.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön