25 / 07 / 2024

Akaryakıtta şok bayram zammı! Yarın motorine zam geliyor...

Akaryakıtta şok bayram zammı! Yarın motorine zam geliyor...

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler kısa sürdü. Bayramda motorine zam geliyor. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Bayramda akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? İşte merak edilenler...




Brent petrolün avril fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde 100 dolar seviyesinin altına gerileyen brent petrol dün tekrar yükselmeye başladı.  105 dolar bandını geçen brent petrolün varil fiyatı akaryakıt fiyatlarını da etkiledi.

 Akaryakıtta şok bayram zammı! Yarın motorine zam geliyor...
BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR OLDU?

Brent petrol varil fiyatı 100 doların altına kadar düşerken bugün tekrar yükselişe geçti. Brent petrool bugün 105 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Peki bugün benzin ne kadar oldu? Motorin ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları 8 Temmuz 2022...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön