25 / 07 / 2024

Akaryakıtta şok bayram zammı! Yarın motorine zam geliyor...

Akaryakıtta şok bayram zammı! Yarın motorine zam geliyor...

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler kısa sürdü. Bayramda motorine zam geliyor. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Bayramda akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? İşte merak edilenler...




BENZİN FİYATLARI 25 TL'Yİ TEKRAR AŞACAK...

İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,56 liradan satılıyor. Beklenen zammın gerçekleşmesi durumunda motorin fiyatı 25,37'ye yükselecek. Benzinin litresi ise ortalama 25,2 liradan satılıyor.

 Akaryakıtta şok bayram zammı! Yarın motorine zam geliyor...
MOTORİNE YARIN ZAM GELİYOR...

Motorin fiyatlarına yarın 81 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Cumartesi gününden itibaren geçerli olması beklenen zamdan sonra motorin fiyatları artacak. Gelen zam yarından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.

Motorine bayram indirimi! Yeni fiyatlar belli oldu! İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Benzin dizel ve elektrikli araçlar cep yakacak! Otomobil fiyatlarına büyük zam

Benzinde rekor zam muamması! Önce iptal edildi sonra yeniden fiyatı artıyor: Bu geceden itibaren geçerli


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön