06 / 05 / 2024

Akaryakıtta son dakika gelişmesi! Motorin zammı iptal edildi! Motorin şimdi ne kadar? 

Akaryakıtta son dakika gelişmesi! Motorin zammı iptal edildi! Motorin şimdi ne kadar? 

Son dakika gelişmelerine göre brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalardan dolayı motorinde zam beklentisi gündeme gelmişti. Fakat edinilen son dakika haberine göre motorin zammının iptal edildiği söyleniyor...



BRENT PETROLDE SON DURUM 

Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları brent petroldeki ani iniş çıkışlar ile dalgalanıyor.

Brent petrol, Çin'den gelen zayıf ekonomik verilerin talep ile ilgili endişeleri artırmasıyla ve dünyanın en büyük petrol şirketinin arzı artırabileceği beklentileri ile birlikte geriledi. Petrol günlük değer kaybı yüzde 5'i geçti.

A Haber'de yer alan habere göre; geçtiğimiz haftanın son işlem günü 100,38 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, haftayı 98,15 dolar seviyesinde kapattı.

Brent petrolün varil fiyatı bugün  kapanışa göre yüzde 5'in üzerinde değer kaybederek 93 dolar seviyesinin altına düştü.

Brent petrol tepe taklak oldu! Akaryakıtta indirim haberi bekleyenlere şok haber, zam geliyor... Araç sahipleri dikkat

Akaryakıtta zam fırtınası! Motorin fiyatları bu gece yükseliyor! Opet, Total, PO, Shell 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön