07 / 05 / 2024

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

11 Ağustos Perşembe benzin ve motorin fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç lira? İşte detaylar…



Benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 4 kuruş, Ankara'da 20 lira 15 kuruş ve İzmir'de 20 lira 16 kuruşla alıcıyla buluşuyor. Motorinin litresi ise gelen son zamla birlikte İstanbul'da 23 lira 18 kuruşa, Ankara'da 23 lira 27 kuruşa, İzmir'de ise 23 lira 28 kuruşa satılıyor.

ABD PETROL FİYAT TAHMİNİNİ REVİZE ETTİ

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

ABD Enerji Enformasyon İdaresi'nin (EIA) "Ağustos 2022 Kısa Dönem Enerji Görünümü Raporu"nda, bu yıl için brent türü ham petrolün ortalama varil fiyatının 104,78 dolar olacağı tahmin edildi. Bu rakam temmuz ayı raporunda 104,05 dolardı. Raporda, Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varil fiyatının da bu yıl için 98,71 dolar olacağı öngörüldü. WTI'nın varil fiyatı temmuz ayında 98,79 dolar olarak tahmin edilmişti.

Editörün Notu: Bu haber 11 Ağustos 2022, saat 23.36'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 92 kuruş, euro 18 lira 26 kuruş, altının gramı ise bin 25 TL değerindedir.

Akaryakıt fiyatları yine değişti! İşte en güncel motorin, benzin ve LPG fiyat listesi!

"Gram altın patlama yapacak" diyen İslam Memiş tarih paylaştı!

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük krizin tarihini verdi! 'Dolar 70 TL olacak!'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön