09 / 05 / 2024

Akaryakıtta tabela yine değişti! İşte 11 Ocak akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıtta tabela yine değişti! İşte 11 Ocak akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları bugün bir kez daha değişti. Yurt dışı ürün fiyatlarındaki düşüşler benzin fiyatı için indirim haberlerini getirdi. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 81 il için güncel akaryakıt fiyatları...



PETROL İÇİN 105 DOLAR TAHMİNİ

Öte yandan Goldman Sachs, OPEC'in talebe zarar vermeden fiyatları artırma yönündeki kabiliyetinin büyümekte olmasının petrol fiyatı için yaptığı 2023 yılı tahminlerine yönelik aşağı yönlü riskleri sınırladığını bildirdi.

2023 yılında küresel petrol talebinin 2,7 milyon varil/gün artacağını ve 2023'ün ikinci yarısında piyasada arz açığı oluşacağını öngören Goldman Sachs, Brent petrolünde fiyatın dördüncü çeyrekte 105 dolar/varil seviyesine yükseleceğini tahmin etti.

Akaryakıtta tabela yine değişti! İşte 11 Ocak akaryakıt fiyat listesi!

Goldman Sachs'ın 9 Ocak tarihinde yayınladığı raporda, "Arzın talebin gerisinde kalması OPEC'e 2022 Ekim ayında yaptığı üretim kısıntısının 2023'ün ikinci yarısında geri almaya başlama imkanı verecek" dedi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Ocak 2023 tarihinde saat 22.26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19,93 Türk Lirası, altının gramı ise bin 119 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

Emekliye bayram! 3600 ek gösterge farkı belli oldu

Emekliye 100 bin TL müjdesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön