24 / 07 / 2024

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.




TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK UYGULAMA

Türkiye Petrolleri markasıyla faaliyet gösteren TP Petrol Dağıtım A.Ş., Türkiye akaryakıt sektöründe bir ilke imza atacak. TP Mobil uygulamasıyla müşterilerine akaryakıt ödemelerini erteleme imkanı sunulduğunu duyurdu. TP Mobil ile müşteriler anında, kefilsiz, banka hesabı olmadan gerçekleştirecekleri hazır limit başvurularıyla akaryakıtlarını hemen alıp ödemesini sonra yapabilecek.

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Kamuprsonelinet'te yer alan habere göre; TP tarafından yapılan duyuruda ise; “Zülfikarlar Holding bünyesinde Türkiye Petrolleri markası ile faaliyet gösteren TP Petrol Dağıtım A.Ş. değişen tüketici ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamaya yönelik dijital dönüşüm yatırımlarına hız verdi. Bu doğrultuda TP Petrol Dağıtım A.Ş., Colendi, TurkPara ve Visa iş birliğiyle TP Mobil uygulaması üzerinden Türkiye akaryakıt sektöründe bir ilki gerçekleştirdi.” ifadeleri kullanıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön