06 / 05 / 2024

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.



Öte yandan Zülfikarlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari konuya dair açıklama yaptı. Zülfikari'nin açıklaması şu şekilde;

"KENDİNİ GELİŞTİREN EKOSİSTEM"

“Günümüzde dijital çağın dinamiklerine uygun olarak her sektör, uzman olduğu iş alanına ek olarak ödeme çözümleri geliştirip tüketicilerin hayatına ve ihtiyaçlarına daha kapsayıcı ve bütüncül çözümler sunmaya odaklanıyor. Biz de istasyonlarımıza her ay adım atan 4,5 – 5 milyon tekil kullanıcının deneyimlerini kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm sunmak için dijital ödeme sistemlerine odaklandık. Bu çerçevede TP Petrol Dağıtım A.Ş. olarak TP Mobil uygulamamız üzerinden başlattığımız “Şimdi Al, Sonra Öde” ile akaryakıt sektörümüzde bir ilke imza atıyoruz. TP Mobil uygulaması ile anında, kefilsiz, banka hesabı olmadan yapacakları hazır limit başvuruları ile akaryakıtlarını hemen alıp ödemesini sonra yapabilecekleri, yani akaryakıt ödemelerini erteleyebilecekleri bir sistem sunuyoruz. Tüketicilere sadece akaryakıt alımlarında kullanılabilecek bir çözüm değil, her kullanıcının sahip olacağı sanal cüzdan ile birçok ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir imkân sağlıyoruz. Amacımız kullanıcıların banka müşterisi olarak ihtiyaç duydukları para transferi, yatırım imkânları vb. farklı finansal enstrümanları kullanıma sunmak. Böylece TP Mobil’in kendini geliştiren bir ekosistem olmasını hedefliyoruz.”

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

ALIŞVERİŞ ANINDA İNDİRİM KAZANILIYOR

TP Mobil uygulamasını kullanan tüketiciler herhangi bir banka hesabına, kredi kartına ya da kefile gerek duymaksızısın, hemen tanımlanan hazır limitleri ile akaryakıtlarını istediğinde alıyor, ödemesini ise ertelediği belirtilen duyuruda;  tüketicilere özel oluşturulan TP Cüzdan ile IBAN numarasına gerek duymadan, TP Mobil, akaryakıt alımının yanı sıra, telefon numarası veya QR kodla 7-24 ücretsiz para transferine de olanak sunduğu paylaşıldı. 

Bununla beraber TP Mobil Kart aracılığıyla; kullanıcılar mobilyadan giyime, marketten kozmetiğe, tüm online alışverişlerini istedikleri gibi yapacak. Ayrıca üye işyerlerinden yaptıkları alışverişlerden de anında indirim kazanacaklarınıda aktardı.

Akaryakıtta şok kampanya! Gördüklerinize inanamayacaksınız! Anında 500 lira hediye!

Akaryakıta zam yağmuru! Benzine zam geliyor!

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön