01 / 05 / 2024

Akasya Acıbadem'in Koru Etabı Mayıs'ta açılıyor! Metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Akasya Acıbadem'in Koru Etabı Mayıs'ta açılıyor! Metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Anadolu Yakasında merkezi   bir lokasyonda bulunan Akasya Acıbadem"in 58 bin metrekare yeşil alana sahip olması projeyi oldukça ayrıcalıklı kılıyor. Projede 7 bin 500 metrekarelik biyolojik gölette bulunuyor



Anadolu Yakasında merkezi   bir lokasyonda bulunan Akasya Acıbadem"in 58 bin metrekare yeşil alana sahip olması projeyi oldukça ayrıcalıklı kılıyor. 26 bin metrekarelik Central Park, 3 bin metrekare sosyal tesis alanları, 900 metrekare kumsallı havuz ve Göl Etabı içinde yer alan 7 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet proje içinde ayrıcalıklı bir şehir yaratıyor

BİR BAKIşžTA
Projenin adı: Akasya Acıbadem.
Projenin lokasyonu: Acıbadem (Bulgurlu Mahallesi).
Yapan şžirket: Saf Gayrimenkul ( Sinpaş ve Akkök iştiraki).
Genel Müdürü: Oray Demirel.
Satış ve Pazarlama Koordinatörü: Tolga Bıyıklıoğlu.
İnşaata başlama tarihi: Haziran 2009.
İnşaat bitirme tarihi: Koru Etabı: Mayıs 2011, Göl Etabı: Aralık 2011, Kent Etabı: Haziran 2013.
Toplam arsa: 182 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 630 bin metrekare.
Ticari alan: 83 bin metrekare.
Sosyal donatılar: 26 bin metrekarelik Central Park, 3 bin metrekare sosyal tesis alanları, 900 metrekare İstanbul"da bir ilk kumsallı havuz ve Göl Etabı içinde yer alan 7500 metrekarelik biyolojik gölet¦
Konut bilgileri: 1+1 "den 4,5+1"ye kadar pek çok tipte 70 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen toplam 1600 konut bulunuyor.

FİYATLAR NE DÜZEYDE
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 5 bin 500 TL.
En ucuz ve en pahalı konut fiyatı: 400 bin TL 3 milyon 300 bin TL.

PROJENİN AYIRT EDİCİ ÖZELLİĞİ
Projenin ayırt edici özelliği: Projenin en büyük özelliği lokasyonu ve doğal alanı çok geniş bir proje olması. şžehrin merkezinde bulunan Akasya Acıbadem"in 58 bin metrekare yeşil alana sahip olması dikkat çekiyor. Ayrıca Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi"nde Türkiye"ye ilk kez girecek olan markalar yer alacak.
Projedeki bir diğer ayırt edici özellikte en son dünyanın en yüksek kulesi unvanına sahip Dubai Mall"da açılan Kidzania Türkiye"de kapılarını ilk kez Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi"nde açacak   olması. Dünyada œedutainment olarak tanımlanan eğlenerek öğretme sistemine sahip bu çocuk ülkesi, para biriminden ulaşım araçlarına, şehir merkezinden sokaklarına kadar yetişkinlerin dünyasının sahip olduğu her detaya sahip bir şekilde tasarlanıyor. Kidzania'da çocuklar 4 saat boyunca kendilerine bir meslek seçiyorlar ve gün boyunca arkadaşlarıyla birlikte hayatı yaşıyorlar. Projede ayrıca anneler için fitness ve rekreasyon alanları   düşünülürken babalar içinde bunları ek olarak konferans salonu ve golf sahası gibi faaliyet alanları eklendi.

ULAşžIM İMKANLARI
En yakın okullar: Projenin Koru etabında ilköğretim okulu projesi, 200 metre uzaklıkta ise Ahmet Sami Gezici Lisesi ve Kemal Atatürk Lisesi bulunuyor.
En yakın hastane ve poliklinikler: Medipol 2 kilometre, Medical Park 2.5 kilometre mesafede bulunuyor.
En yakın alışveriş merkezi: Kendi bünyesinde Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi bulunuyor.
Havalimanlarına uzaklığı: Sabiha Gökçen Havaalanı"na 32 kilometre, Atatürk Havalimanı"na 25 kilometre uzaklıkta.
Anayollara mesafesi: E-5 projenin yanı başında, TEM 4.5 kilometre uzaklığında bulunuyor.
Ödeme avantajları: Projeye özel bankaların uyguladığı düşük faiz oranları bulunuyor. Ayrıca firma peşin ödemelerde cazip indirimler uyguluyor. şžirket bünyesinde özel vadelendirmeler de yapılıyor.
www.ak-asya.com
0216 428 31 32


Geri Dön