28 / 07 / 2024

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında tüm müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. 30 Haziran’ın son katılım tarihi olduğunu paylaşan Akbank, Axess müşterilerine özel düzenlediği kampanyanın katılım şartlarını da paylaştı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


KAMPANYA DETAYLARI

  • 27 Haziran 2023- 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Teknosa mağazaları ve Teknosa.com internet sitesinden tek seferde yapacağınız ilk 3 bin TL ve üzeri peşin veya taksitli harcamanıza 300 TL chip-para sunulacak.

  • Kampanyaya katılım sağlamak amacı ile, ilk işlemden önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "TEKNOSA" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekecek. Söz konusu kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ mesajının müşterilere iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanmış olunacak. Kampanyaya katılım kapsamında gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

  • Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlamak amacı ile işlemden önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil bölümünde bulunan “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanacak.

  • Chip-para hediyesi, kampanya şartları yerine getirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde harcanabilecek. Kampanya kapsamında kazanılan chip-paraları biriktirebilir, istenildiği zaman kullanılabilecek.

  • Kampanyada kazanılan chip-paralar Teknosa.com internet sitesinde kullanılamayacak.

  • Kampanyaya katılım kapsamında gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

  • Juzdan ile katılım yalnızca şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilecek. Tüzel müşteriler yalnızca SMS ile katılabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

A101’de Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü!


Geri Dön