17 / 05 / 2024

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank, Kurban Bayramı'nda nakit ihtiyacı olanlara özel bir kampanya tertip ediyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üstünden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek yahut şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvuru yapabilirsin



İlk ödeme en çok 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda, erteleme faizi tamamen tahsil edilir ve normal taksit ödemeleri bir sonraki ay başlar.

Kredi tahsis ücreti, kredi oranının binde 5'i kadar olup, bu bedel üstünden %10 seviyesinde Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) tahsil edilmektedir.

Banka, uygun olmayan kredi başvurularını reddetme, ilave bilgi ve belge talep etme, kredi şartlarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma gibi hakları vardır.

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Kredi başvurusu için şubelere başvururken nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, adres teyidi için gerekli evrak ve gelir belgesi veya ylık bordrosu gibi evrakları sunmanız gerekmektedir. Akbank'tan aylık alan müşteriler, bazı evrakları getirmelerine gerek olmadan başvuru yapabilir. Özel sektör çalışanları için ise SGK Hizmet Döküm Belgesi gerekebilir.

Halkban'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Uzman isimden kritik uyarı! Gram altın bu seviyeyi görecek

Realme 11 Pro+'dan rekor satış! İşte fiyatı ve özellikleri


Geri Dön