10 / 05 / 2024

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı... Hemen buraya bakan, anında alacak... İşte ayrıntılar...



Akbank, emeklilerin hayatını kolaylaştırmak ve kazancına katkı sağlamak amacıyla tasarlanan kampanya kapsamında, emeklilerin aylık maaşlarına göre farklı promosyon tutarları sunuyor:

0 - 3.499 TL arası maaş alan emekliler, 3.000 TL SGK promosyonu ile birlikte ek olarak 1.200 TL chip-para kazanarak toplamda 4.200 TL ödül elde edecekler.

3.500 TL - 7.499 TL arası maaş alan emekliler, 3.500 TL SGK promosyonunu takiben ek olarak 1.350 TL chip-para alacak ve toplamda 4.850 TL ödül sahibi olacaklar.

7.500 TL - 9.999 TL arası maaş alan emekliler, 4.500 TL SGK promosyonuna ek olarak 1.750 TL chip-para ile toplamda 6.250 TL ödülün tadını çıkaracaklar.

10.000 TL ve üzeri maaş alan emekliler ise 5.000 TL SGK promosyonuna ek olarak 2.000 TL chip-para ile büyük bir fırsat olan toplamda 7.000 TL ödüle ulaşabilecekler.

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

AKBANK'TAN EMEKLİLERE MÜJDE!

Kampanya dönemi boyunca Akbank'tan ilk kez Axess veya Wings kredi kartı başvurusu yaparak onaylanan müşteriler, 12 ay boyunca toplamda en az 2.500 TL harcama taahhüdü verdiği takdirde ek olarak 3.000 TL chip-para kazanma şansını elde edecekler.

Emekliler, kampanyadan faydalanmak için banka şubesine gitmeye gerek duymadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaş taşıma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Kampanyanın detaylarına göre, promosyon tutarları emeklilerin aylık maaşlarına bağlı olarak belirlenecek ve SGK gelir/aylık tutarına göre hesaplanacaktır. Ayrıca, promosyon ödemesi, emeklilerin maaşlarını Akbank'tan 3 yıl boyunca almaları şartıyla gerçekleştirilecek.

Akbank, bu özel kampanya ile emeklilere finansal güçlerine katkı sağlamayı ve müşterilerine değer katmayı sürdürüyor.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz flaş açıklama! Bu kişilere hiç para verilmeyecek!
'Aile Destek Programı' bitti diye üzülmeyin! Başvuranın hesabına hemen şimdi 1.250 TL değil, 6.095 TL para yatacak!
Borsa İstanbul yatırımcısı dairelerini hisse almak için satılığa çıkarıyor!
Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...
En çok nerede deprem oluyor?

Geri Dön