01 / 07 / 2024

Akbank herkese para dağıtıyor! Başvuranın hesabına bin TL yatacak! Son 2 gün!

Akbank herkese para dağıtıyor! Başvuranın hesabına bin TL yatacak! Son 2 gün!

Akbank tarafından müşterileri ilgilendiren çok önemli bir kampanya başlatıldı. Akbank müşterilerini sevindiren kampanya kapsamında, başvuran yapanlara bin TL hediye edileceği duyuruldu.



Türkiye’nin en büyük bankalarından olan ve özel bankalar arasında yaptığı kampanyalarla beğeni toplayan Akbank tarafından yeni bir kampanyaya ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kampanya kapsamında başvuru yapan müşterilere bin TL hediye edileceği ifade edildi.

Akbank herkese para dağıtıyor! Başvuranın hesabına bin TL yatacak! Son 2 gün!

BİN TL HEDİYE EDİLECEK 

Axess’e başvurup yapılan her bin lira ve üzeri harcamaya 200 lira toplamda da bin liraya varan chip para verileceği ve kampanyanın 30 Nisan tarihinde sona ereceği aktarıldı. Bunun yanı sıra, yapılan duyuruda kampanya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01 Nisan 2023 –30 Nisan 2023 tarihlerinde ilk defa Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 30 Nisan 2023 tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklı müşterilerin katılabileceği belirtildi. Başvurusu onaylanan Akbanklı müşterilerin, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılabileceği bildirildi. Ayrıca, müşterilerin 31 Mayıs 2023’e kadar yapacakları her bin lira ve üzeri harcamaya 200 lira, toplam bin liraya varan chip-para kazanabilecekleri paylaşıldı.

Akbank tarafından yapılan açıklamada "Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlamak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamak gerektiği ve söz konusu kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görüntülenmesinden ardından müşterilerin katılabileceği ifade edildi.

İşte detaylar...


Geri Dön