28 / 04 / 2024

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank, şehirdeki tadını çıkarmak isteyen herkes için özel bir kampanya sunuyor. Martı’dan Sürüş Kodu Kampanyası ile daha uygun bütçeli ve keyifli sürüşler sizi bekliyor. Kampanya, Akbank Mobil uygulaması kullanıcılarına özel olarak sunulan Martı uygulaması kodu ile başlıyor. 



Ulaşımda kullanılan araçlardan olan martı pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Akbank bu kez de farklı ve avantajlı kampanyasını martı sürücülerine sundu. İşte detaylar...

Sürüş kodu nasıl alınır?

Akbank Mobil uygulamasına başarılı bir giriş yaptığınızda ana sayfanızda bulunan Kampanyalar bölümünden Martı’dan 40 TL Sürüş Kodu kampanyasına erişebilir ve bu kampanyaya özel size sunulan 40 TL'lik sürüş kodunu alabilirsiniz.

Kampanya koşulları 

23 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil kullanıcılarına özel bir fırsat sunulmaktadır. Bu kampanya, Martı uygulamasında yıl sonuna kadar geçerli 40 TL değerinde bir sürüş kodu içermektedir. Bu özel kampanyadan sadece Akbank ile iletişim kuran müşteriler yararlanabilir.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Kampanyadan yararlanmak için şu adımları takip edin: 

  • Akbank Mobil uygulamasına giriş yapın.
  • Akbank Mobil uygulamasının Senin İçin menüsündeki Kampanyalar kısmına gidin.
  • Martı kampanya sayfasına ulaşarak kişiye özel sürüş kodunu alın.
  • Aldığınız kişiye özel kod ile Martı uygulamasına giriş yapınız.
  • Martı uygulaması içinde Promosyonlar sekmesini seçerek Kuponlarım kısmına tıklayarak kodunuzu girin.

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Kupon Eklebutonuna tıklayarak kodunuzu aktif hale getirin. Eklediğiniz kuponlar tüm Martı hizmetlerinde kullanılabilecektir. Martı, Martı Moped ve Martı Mobilet kiralama işlemleri için Martı uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra gerekli bilgileri doldurarak kaydınızı tamamlayabilir ve hizmeti kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Uygulama içinde size en yakın araçları görmek ve uygun olanları kiralamak haritada görünen simgelere dokunabilirsiniz. Sürüşe Başla butonuna tıkladığınızda Martı, Martı Moped veya Martı Mobilet üzerinde bulunan QR kodu uygulama tarafından tarandığında sürüş başlayacaktır.

Kampanya ne zamana kadar geçerli olacak?

Akbank T.A.Ş. ve Martı İleri Teknoloji A.Ş., kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya, 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. 

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Bu banka emekli promosyonunu resmen arşa çıkardı! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri çok acil bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön