28 / 04 / 2024

Akbank'tan 1 yıl geri ödemesiz kredi kampanyası! Üstelik istediğin zaman ödeme fırsatı!

Akbank'tan 1 yıl geri ödemesiz kredi kampanyası! Üstelik istediğin zaman ödeme fırsatı!

Akbank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak kampanyalarda çığır açmaya devam ediyor. Son yıllarda müşterilerin tercihi olan 3 ay, 6 ay ve 12 ay geri ödemesiz kredilere yönelik talepler de artarken, banka müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya devam ediyor.



Banka, çağı takip etmesi ve teknolojik yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken bir banka olarak biliniyor. Özellikle Axess kartta yaptığı kampanyalarla müşterilerinin beğenisini kazanan banka, son olarak 10.000 TL faizsiz kredi kampanyasıyla da gündeme gelmişti.

Akbank, müşteri sayısını arttırmak için şimdi de tam 1 yıl ödemesiz ya da 1 yıl içerisinde istediğiniz zaman ödemeli kredi verme kararı aldı. Bu kampanya kapsamında, ihtiyaç sahibi olan müşterilerine özel fırsatlar sunulacak. Banka tarafından yapılan açıklamada, 1 yıl ödemesiz kredi kampanyasından yararlanacak olan müşterilerin belirli bir gelir düzeyine sahip olmaları gerektiği belirtildi.

Akbank tan 1 yıl geri ödemesiz kredi kampanyası! Üstelik istediğin zaman ödeme fırsatı!

Akbank’ın 12 Ay geri ödemesiz kredi fırsatı

Akbank, esnaflara yönelik 12 ay geri ödemesiz kredi vermeye başladığını duyurdu. Banka, bu kredi için şu açıklamayı yaptı: "Esnafımız kredi başvurusunu şimdi yaparak, ödemesini 1 yıl içerisinde istediği zaman ve istediği tutarda gerçekleştiriyor. Bu sayede işler iyi gittiğinde ya da kötü gittiğinde ise az ödeme imkânı sağlanacak. Finansman ihtiyacı olan esnafların rahat bir nefes alacağına dikkat çekildi.

Banka yetkilileri, bu uygulamayla esnafların işlerini büyütmelerine ve geliştirmelerine destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Akbank'ın hayatın kalbinde olduğuna vurgu yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön