02 / 05 / 2024

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlara bir yıl geri ödemesiz kredi verileceği duyuruldu. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’, sayesinde genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.



Halkbank’ın üniversite mezunu gençlere yönelik yaptığı duyuruya göre, üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlara iş kurmaları için kredi imkanı sağlanacağı ifade edildi. Kurulacak işin ardından 12 ay geri ödeme olmayacak. 12 ayın ardından söz konusu kredinin geri ödemeleri başlayacak.

Genç Girişimci Kredisi’ne başvuru yapacak üniversite mezunlarına özel yapılan duyuruda, "Üniversitelerin yüksekokul ya da fakültelerinden mezun, mezun olduğu bölüme ilişkin herhangi bir iş deneyimi bulunmayan ve bu alanda kendi işini kurmayı hedefleyen ya da kendi işini kurmuş olan 35 yaşını tamamlamamış girişimci gençler hedef kitlemizdir" denildi.

Ön lisans ve lisans mezunu olan genç girişimcilere, mezun oldukları bölümlerle ilgili bir iş yapması, iş deneyimi olmasa dahi kendi işini kurması için kredi imkanı sunulacağı belirtildi.

İşte detaylar...


Geri Dön