15 / 05 / 2024

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlara bir yıl geri ödemesiz kredi verileceği duyuruldu. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’, sayesinde genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.



Halkbank, üniversitelerin ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun olmuş girişimci gençlerine 12 ay ödemesiz imkânı sağlayarak vereceği kredi için şöyle bir örnek verdi:

“Örneğin; eczacılık fakültesinden yeni mezun olan bir eczacının eczane, hukuk fakültesinden yeni mezun olan bir avukatın hukuk bürosu, diş hekimliği fakültesinden yeni mezun olan bir diş doktorunun muayenehane, anaokulu öğretmenliği mezunu bir gencin anaokulu, mimarlık fakültesi mezunu bir gencin ise mimarlık bürosu açmak istemesi gibi.”

NE KADAR KREDİ VERİLECEK?

Halkbank’ın yeni mezun girişimci gençlere özel verdiği Genç Girişimci Kredisi’ne bakıldığında üst limitin 350 bin TL olduğu, yeni mezunlara en fazla 350 bin TL kredi verileceği ve söz konusu kredinin 60 ay vadeli olacağı ifade edildi.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Genç girişimci kredisine başvurular Halkbank’ın internet sitesi üzerinden yapılacakken, başvurmak isteyenlerin internet üzerinden aşağıdaki linkten müracaat etmesi gerekmektedir:

Sayfaya girdiğiniz zaman sol altta ‘Genç Girişimci Kredisi İstiyorum’ yazan yerden başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru için projeniz ile ilgili ayrıntılı bilgi vermeniz isteniyor.

KREDİ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu kuruma tam 75 personel alımı yapılacak! Temizlik görevlisi, teknisyen, büro personeli, şoför...

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

ŞOK’ta annelere özel müthiş indirimler! Bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü!

Geri Dön