27 / 04 / 2024

O bankadan bu yaş altına 12 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvuru yapmak çok kolay!

O bankadan bu yaş altına 12 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvuru yapmak çok kolay!

O bankadan belirlenen yaş sınırının altında olan kişiler için 12 ay geri ödemesiz olarak kredi fırsatı sunulacak. Bu kredi fırsatından faydalanmak isteyen kişilerin ise başvuru yapması ve bu süreçten olumlu ayrılması gerekmektedir.



Halkbank yine müşterileri için inanılmaz imkanlar sunmaya devam ediyor. Yeni başlatılmış olan bu kredi paketi ile girişimcilere destek olunuyor. Fakat bu kez bu krediden faydalanacak olan kişilerin “Usta Girişimci” olması gerekecek. Şimdi haberimizin devamında Halkbank tarafından sunulmuş olan kredi fırsatının detayları sizlerle…

O bankadan bu yaş altına 12 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvuru yapmak çok kolay!

Usta girişimci kredisi detayları belli oldu

Halkbank, halkın yanında olduğunu gösteren projeleri ile gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde girişimciler için sunulan kredi imkanının ardından şimdi de usta girişimciler için bir kredi imkanı sunuluyor. Usta girişimci kredisi mesleki kuruluşlardan alınmış eğitim sertifikaları ya da belgeleri bulunan ve alanında deneyim sahibi olan kişiler için geçerli oluyor. Alanında kendisinden emin olan bu konuda çalışmış ve deneyim kazanmış kişiler bu kredi sayesinde kendi yerini açabilecek. Usta girişimcilere verilecek olan kredi limiti 300 bin TL olarak belirlendi. Bu para ile hayallerinizdeki iş yerini açabilirsiniz. Üstelik almış olduğunuz krediyi ilk 12 ay ödemenize de gerek yoktur. 60 ay vade imkanı ile siz de bu krediden faydalanabilir hayallerinize kavuşabilirsiniz.

 


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön