18 / 05 / 2024

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

Akbank, Axess kartı olan müşterilerine güzel bir haber verdi ve bin TL hediye edeceğini duyurdu. Bu nedenle, Axess kartı olan müşteriler bu parayı nasıl alacağını sorgulamaya başladı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Juzdan ile öde’ye özel Tatilsepeti.com internet sitesi veya Tatilsepeti mobil uygulaması vasıtasıyla 1 Haziran-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek bir kerede gerçekleştirilen ilk 10 bin TL – 19.999 arası tek harcama veya taksitli işleminize 500 TL veya 20 bin TL ve üzeri ilk işleminize bin TL chip-para kazanma fırsatı! Üstelik 12 aya varan taksit imkânı sunulmuştur.

  • Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek amacıyla, Tatilsepeti internet sitesi veya mobil uygulaması içerisinde 10 bin TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulmasının ardından, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına girilmesi, sonrasında Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödeme işleminin tamamlanması gerekmektedir.

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

  • Kampanyadan faydalanmak amacıyla Tatilsepeti.com internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi gereklidir.

  • İnternet sitesinden gerçekleştirilen alışverişlerde, “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra oluşturulacak karekodun(QR), Juzdan uygulaması içerisinde yer alan QR okuyucu vasıtasıyla okutulması ve ödemenin başarılı bir şekilde tamamlanması gerekmektedir.

  • Tatilsepeti uygulamasından gerçekleştirilen alışverişlerde, ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçilmesinin ardından Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile girilerek ödeme başarılı bir şekilde tamamlamalıdır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank’tan son çağrı! Akbank mobil kullananların hesabına tam 1.500 TL yatacak!

Garanti Bonus kartı olanlar dikkat! Bu parayı ay sonuna kadar alabilirsiniz!

Yapı Kredi anında adınıza tam 500 TL yatıracak!


Geri Dön