17 / 05 / 2024

Akbank'tan bireysel emeklilikte en az 150 TL hediye müjdesi! Ocak'ta hesaplara yatıyor! Hemen başvurun!

Akbank'tan bireysel emeklilikte en az 150 TL hediye müjdesi! Ocak'ta hesaplara yatıyor! Hemen başvurun!

Akbank, 18 Yaş Altı BES Kampanyası ile ailelere 18 yaşından küçük çocuklarının geleceğini güvence altına imkanı sunuyor. Peki Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası şartları neler? Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası hediye detayları neler? İşte Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası ile ilgili merak edilenler.



Akbank tarafından 15 Eylül 2022 ve 15 Ekim 2022 tarihleri arasında 18 yaş altı katılımcılar adına başlatılan Bireysel Emeklilik Sözleşmeleri (BES) kapsamında birikimlere 200 liraya varan hediye sunuyor. 

Kampanya kapsamında, Ek fayda hak edişi için kampanya tarihleri arasında başlatılan sözleşmelerin ilk tahsilatının ya da provizyonun 15 Eylül ile 15 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekiyor. 

Akbank tan bireysel emeklilikte en az 150 TL hediye müjdesi! Ocak ta hesaplara yatıyor! Hemen başvurun! 

Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası kapsamında, 150 lira ve 299 lira arasında ödenen ilk katkı payı için 150 Türk Lirası, 300 lira ve üzeri ödenen ilk katlı payı için 200 lira birikim hediyesi veriliyor. 

Hak kazanılan ek fayda tutarı, koşulları sağlayan bireysel emeklilik sözleşmelerine AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından 2 Ocak 2023 ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında hesaplara yatırılacak. 

Akbank tan bireysel emeklilikte en az 150 TL hediye müjdesi! Ocak ta hesaplara yatıyor! Hemen başvurun!

Ek faydanın sözleşmelere ödenmesinden ya da teslim tarihinden önce, sözleşmesini sonlandıran-iptal eden veya cayma hakkını kullanan müşteriler, bu haktan yararlanamıyor. 

Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası kapsamında aynı sözleşme için birden fazla ek fayda kazanılamıyor. Aynı zamanda Akbank tarafından yatırılan ödeceme, sözleşmelere yansıtılırken getiri şeklinde işleme alınacak ve devlet katkısına konu edilmeyecek. 

Emekli promosyonunda son dakika şoku! Bankalar peş peşe açıkladı!

Ziraat Bankası’ndan güzel haber! Yarın başlıyor, başvuran herkese hediye! Acele edin!

Yapı Kredi'den yüzde 50'ye varan kasko indiriminde son gün! Kaçırmayın..

 


Geri Dön